Palvelut ja tuotteet

Tuotevalikoimassamme on paljon valmiita tuotteita. Voimme myös räätälöidä haluamanne tuotteen ja auttaa tarvittaessa sen suunnittelussa. 

Valmistamme kaikki tuotteet nykyaikaisilla valmistusmenetelmillä pääasiassa ruostumattomasta teräksestä, raudasta ja alumiinista. Osa tuotteistamme on testattu VTT:llä – teemme ainoastaan laadukkaita ja turvallisia tuotteita.

Tutustu metallirakenteisiin, joita olemme asiakkaillemme valmistaneet. Ota yhteys niin kerromme kuinka voimme ratkaista teidän tarpeenne.

Vetotasot

Vetotaso helpottaa raskaan tavaran pois ottoa ajoneuvosta. Tasolla olevat tavarat saadaan pienempään tilaan helpommin. Taso lukittuu myös aukiasentoon, mikä helpottaa raskaan tavaran poisottoa ja paikalleenlaittoa. Painavakin tavara saadaan nopeasti esille ja säästetään kallisarvoista aikaa itse pelastustehtävään. Ergonomisempi nostoasento raskaallekin tavaralle.

Vetotaso kestää painoa noin 200 kg. Valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Tasoja voidaan valmistaa tarvittavien mittojen mukaan.

Letkukehikot

Letkukehikot valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pintakäsittelynä on sähkösinkitys tai pulverimaalaus. Kehikoita valmistetaan myös ruostumattomasta teräksestä (RST).

.

Paineilmalaitetelineet 

Paineilmalaitetelineet soveltuvat erinomaisesti paineilmalaitteen säilyttämiseen ajoneuvoissa, jolloin laitteen pystyy sijoittamaan pieneen tilaan esim. kuljettajan penkin viereen. Sen  voi asentaa myös seinälle esim. laivoissa ja tehtaissa. 

Laiteteline on vetotestattu VVT:llä. Se täyttää myös standardin EN 1846-2:2009 kohdan 5.1.2.2.3 ( Firefighting and rescue service vehicles. Part 2: Common reguirements. Safety and performance.) Vaatimus on, että kiinnityksen tulee kestää 10 g:n hidastuvuus.

Valmistamme myös paineilmalaitteiden siirto-/säilytystelineitä, joissa on myös varapulloille paikka.

.

Rullaovet / säleovet

Valmistamme tilauksesta myös rulla- ja säleovia.

.

Muut tuotteet

Valmistamme tilauksesta myös muita tuotteita.

.